KO SMO MI

Lineslashes

UKOLIKO ŽELITE PROVOKATIVNIJI ILI PRIRODAN izgled Vaše šminke i očiju

"Lines Lashes" su tu

Lines Lashes - Šta mi nudimo?

"Lines Lashes" - "pune" trepavice su ručno izrađene trepavice prema želji klijenata, lake su za nanošenje i lagane za nošenje. Mogu se lepiti više puta, lake su za apliciranje, a većinu modela je moguće koristiti čak 20 puta. "MINK" ili svilene trepavice, mogu se nadograđivati tehnikom "1na1" i tehnikom "Ruski volumen". Mogu ih aplicirati samo dobro edukovane osobe u salonima. Dobra edukacija i kvalitetan materijal omogućavaju klijentu da bezbrizno nosi trepavice, čak i godinama, uz redovne mesečne korekcije. U ponudi su različite debljine i dužine dlaka. Imamo svoj edukativni centar u kome se mogu naučiti sve tehnike za nadogradnju svilenih trepavica.

ŠTA SE PRIČA O nama

“Otkako su se pojavile na našem tržištu, Ana trepavice Lines lashes koristim na gotovo svakom klijentu. Dopada mi se što je tresa providna, lagana za nošenje. Same trepavice su čupkaste i ne izgledaju veštački! Dopada mi se i njihova gustina i dužina. Ukoliko želim da budu negde gušće, dodam po koju individualnu. Ana su trepavice koje definitivno najviše koristim.“

Ena Jović

Prvi utisak „Lines Lashes“ trepavica je da sam bila potpuno iznenađena koliko su savitljive i mekane. Lako prijanjaju na oči. Postoji veliki izbor pa se mogu koristiti za različite tipove šminkanja.

Nena Ilić

Šminkerka

Get the look

Zadovoljnih mušterija
časa dostupni